Έχει πλάκα να κάνεις κάτι που δεν μπορεί να γίνει.

Παγκόσμια ημέρα του άνδρα στις 19 Νοεμβρίου!!

2013-11-18 18:42

    Ανεβάζω αυτό το άρθρο μια ημέρα πριν ώστε να έχουμε την δυνατότητα αύριο όλοι μας και συγκεκριμένα όλες μας να πούμε ένα χρόνια πολλά στους άνδρες. Είτε αυτός ο άνδρας είναι ο μπαμπάς μας, είτε ο παππούς μας, είτε ο σύντροφός μας είτε ο συζυγός μας, ας πούμε ένα χρόνια πολλά και ένα ευχαριστώ που υπάρχουν στις ζωές μας. Αν και αυτή η γιορτή δεν είναι γνωστή παρόλα αυτά ας την μάθουμε και ας την θυμόμαστε και για τα υπόλοιπα χρόνια. Είναι σημαντικό να υπάρχουν οι άντρες στην ζωή μας γιατί η συνεισφορά τους στις ζωές μας είναι μεγάλη. Είναι αλήθεια πως μόνη της η γυναίκα είναι ανεπαρκής και για αυτό τον λόγο θέλει έναν άντρα στο πλευρό της. Ο άντρας δεν είναι μόνο αυτός που θα μας προσφέρει στήριξη και ασφάλεια αλλά θα μας προσφέρει κα αγάπη. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν, πως η παρουσία του άντρα είναι σημαντική και αξίζει να την θυμόμαστε όχι μόνο στις 19 Νοεμβρίου αλλά καθημερινά.

Και σύμφωνα με πληροφορίες απο το https://www.sansimera.gr/worldays/235 :

Η παγκόσμια ημέρα του άνδρα γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου σε περισσότερες από  60 χώρες του κόσμου για να υπενθυμίζει τη συνεισφορά του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια, τον γάμο και τη φροντίδα των παιδιών. Θέμα του φετινού εορτασμού (2013) «Κρατώντας τους άνδρες και τα αγόρια ασφαλείς».

Η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα (International Men's Day), που δεν θα αργήσει η επίσημη αναγνώρισή της από τον ΟΗΕ, πρωτογιορτάστηκε στις 19 Νοεμβρίου 1999 στα νησιά Τρίνιδαδ και Τομπάγκο της Καραϊβικής, με πρωτοβουλία του δρος Τζέρομ Τιλακσίνγκ.

 

Με εκτίμηση, Ραφαέλα Τόσιου



Αναζήτηση στο site